MalaGutni F10 Jetline 2001. god. Midrace Edition 2013.
Setup: TOP TPR 70 AC RMS racing radilica s punim polutkama TOP karbonske lamelice RMS racing stelajuce kvacilo TOP CDI zuti dell 19 malossi kevlar remen malossi multivar malossi racing pakne malossi racing plocice Disk galfer (narucen odavno ali se jos uvijek ceka) TOP Nardo TnT volan TnT adapter za volan Gljiva ramair Amortizer TOP Polini rucni cok Bridgestone Molas ML 50 P.S.neke stvari zaboravio poslikati a sve vec sastavljeno
Skut prije: Kit: Radilica: Remen i sitnice Pakne Plocice Amortizer Polini cok Volan i adapter Custom made utezi volana Custom made puz tj. zamijena umjesto njega Malo poveci ventilator Spojler ventilatora (ili kako se vec zove) Set lezajeva i semeringa Gume Malo sastavljanja Plastike Skut poslije fali zadnja plastika iza sica jer se cekao stickerbomb Radilo se jos dosta mehanickih stvari ali ne mogu otkriti posto planiram voziti kup hrvatske pa da mi konkurencija ne bjezi toliko
zaboravio napisati vaznu stvar nisam se sam upustio u taj projekat vec sa svojim jako dobrim legom i jos boljim majstorom sto se tice skutera i motora tako da i njemu pripadaju zasluge a evo i neki video https://www.youtube.com/watch?v=yucWjjAZCTs&feature=youtu.be nismo ga bas najbolje ustimali iako ide odlicno ali moze i jos bolje sa par sitnica pa nisam snimio ubrzanje i krajnju kad to rijesim ide i video s ubrzanjem i krajnjom
slagan je za ubrzanje jer se ipak voce kruzne utrke pa mora odmah da vuce a nisam jos stigao posnimiti ni izmjeriti ubrzanje i max brzinu cekam dobro vrijeme i da nam opet dopuste trening na pisti jer inace ne znam di isprobati a da ide ide nesto brutalno poslije 10 krugova su me podlaktice bolile koliko cupa
Broj postova : 20 Join date : 12.04.2013 Age : 29 Lokacija : Osijek
Naslov: Re: Malaguti F10x2 & SP 180 sub tra 13, 2013 8:39 am
probao sam rannera još prije, odlican skuter. a malaguti zvjer nema šta. sretno na trkama. nadam se da ću moć doć da popratim kad bude trka tu u osijeku.